18 Ağustos 2013 Pazar

Shailene hafta sonu saçlarını kesecek ve onları bağışlayacak!


'Aynı Yıldızın Altında' kitabının Yazarı John Green Tumblr hesabında duyurdu!


"Shailene Woodley 'Aynı Yıldızın Altında' filmindeki Hazel rolüne hazırlanmak için bu hafta sonu saçlarını kestiriyor. Ve o saçlarını kanser, yanık ya da diğer tıbbi durumlarda saç dökülmesi yaşayan çocuklar için ücretsiz peruk sağlayan bir kuruluş olan Children with Hair Loss'a bağışlayacak.

Shailene bana bunu söylediğinde anında nerdfighteria'da ona katılmak isteyen insanlar olabilir diye düşündüm. (Şimdiden ona katılan biri var: Shailene'in annesi!) Yani sekiz cm'lik ya da daha uzun saçınız varsa, Children with Hair Loss'a bağışlamayı düşünün.

Ve eğer bunu yaparsanız,  #hairforhazel veya #itgrowsback taglarıyla bize bildirin ki bazı fotoğrafları bir araya getireyim ya da güzel yüzünüzü rebloglyayayım.

Bu fikrin tamamen Shai'ye ait olduğunu açıkça belirtmek istiyorum. (Stüdyonun bile bunu bildiğini sanmıyorum.) Eğer imkanınız varsa, umarız ki bağış yaparak Shai'ye katılırsınız. Teşekkürler!

(AYRICA: filmin prodüktörlüğünü yapan adamlar Wyck ve Isaac'a zaman ayırdıkları için ve saç bağışının karışık dünyasını çözmenin prodüktörlüğünü yaptıkları için kocaman teşekkürler.)"

Kaynak: Tumblr